Slovenska navijaska scena
Moderator: Moderatorji
AJdovski Red Devilsi so bili tam do.. 96, 97 na fuzbal tekmah v Ajdovščini.. potem so se pa preusmerili na futsal in nekaj časa navijali samo tam.. .Sedaj pa ne vem če sploh še obstajajo kot skupina.
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Kot že rečeno, nisem vedel, da imajo navijače. Očitno me je Milanka suvereno demantirala. Moram pa dodati rahel ščepec skepse, ker je na derbiju nisem ne videl, še manj pa slišal. O kakšnih njenih "soborcih", pa tako ali tako ni bilo ne duha ne sluha. Ob tem še čestitke Kljunu za izbor sodelujočih v oddaji. Očitno je z Milanko postavil novo kategorijo navijačev - "super mame". She's a red devil indeed!Mango napisal/-a:AJdovski Red Devilsi so bili tam do.. 96, 97 na fuzbal tekmah v Ajdovščini.. potem so se pa preusmerili na futsal in nekaj časa navijali samo tam.. .Sedaj pa ne vem če sploh še obstajajo kot skupina.
We shall not be moved!
Te ajdovske navijače sem si najbolj zapomnil na domači tekmi proti Olimpiji, ko so imeli organizirano bakljado in si mimogrede zažgali skoraj polovico udarnega transparenta

"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
- The_Milkman
- Vseved