Olimpija Ljubljana
Moderator: Moderatorji
Sicer sem totalno "aut" iz teh zadev, ampak dvomim, da bi bilo to lahko dogovorjeno. Kaj če bi Škerjanc zadel, kaj če Botonjič ne bi branil "bombe" Tavaresa? Malo sem skeptičen - me pa lahko preko ZS ali kako drugače razsvetlite ...
Med tednom sem sicer videl, da so se GD in Viole bojda v skupni izjavi (?!) izrekli proti zakonu o navijačih, češ da bo to uničilo sceno itd. in da bodo odslej pridni in ne bodo več metali bakel, se tepli, uničevali in podobno nakladanje. Za poscat od smeha. Zakaj pa jih potem moti zakon, če tega ne bodo več delali?
Med tednom sem sicer videl, da so se GD in Viole bojda v skupni izjavi (?!) izrekli proti zakonu o navijačih, češ da bo to uničilo sceno itd. in da bodo odslej pridni in ne bodo več metali bakel, se tepli, uničevali in podobno nakladanje. Za poscat od smeha. Zakaj pa jih potem moti zakon, če tega ne bodo več delali?
- The_Milkman
- Vseved
Je kaj resnice na tem? So že skoraj v istem d***** kot NaftaCirkus Olimpija 
dolžan 350.000
LJUBLJANA – Zima bo že kmalu potrkala na vrata. Približno 350 otrok, ki trenirajo nogomet v znameniti ljubljanski Jami, njeno pravo ime je Nogometni center Jama – Olimpija Bežigrad, d. o. o., pa bo kaj lahko ostalo brez zimskega treninga. Svojega največjega užitka namreč ne bodo mogli nadaljevati zaradi več kot očitnih ogromnih dolgov, ki so se medtem nakopičili v njihovem klubu, njim tako ljubi Olimpiji. Zaradi teh so dacarji zarubili kar za 350.000 evrov imetja, predvsem pripomočkov, s katerimi pred vsako zimo napihnejo nujno potrebni balon nad zgornjim nogometnim igriščem z umetno travo.
Že včeraj popoldne so nekateri starši teh nadobudnežev obstali kot vkopani. Preprosto niso mogli verjeti lastnim očem. Predstavljajte si, oče pripelje otroka na trening, tam pa izve za dejstvo, ki ga po navadi predstavijo v televizijskem dnevniku, ko je beseda o gospodarskem kriminalu, tajkunih in gradbenih nečednostih. Nikakor pa ne, ko gre za športno udejstvovanje, ki naj bi ponazarjalo zgolj tisto o zdravem duhu v zdravem telesu.
Vse je bilo namreč polepljeno z rumenimi samolepilnimi trakovi, na katerih je pisalo Zarubljeno. Ti trakovi so bili tam tudi danes, ko smo se tudi mi na lastne oči prepričali o zgodbi. Sprehodili smo se do objekta, na katerem je zapisano: »Dvigovanje vrat je izredno nevarno! V primeru nezgode NK Bežigrad ne odgovarja za morebitne posledice!« Nas pa je v tistem trenutku zanimalo le, kdo bo odgovarjal za trenutno, očitno alarmantno stanje, zaradi katerega bo lahko nemalo otrok ostalo brez nogometa in vadbe tudi v mrzlih zimskih dnevih. Zaradi česa bo nič kriva in nič dolžna mularija ob najljubšo strast? Zakaj morajo zaradi prebrisanih vselej nasankati nedolžni? Vprašanj je bilo ogromno, vsaj za silo pa je bil prvi odgovor tik pred našim nosom. Tam je bil namreč rubežni in cenilni zapisnik.
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Dolga zgodba, ki se je že razpletla tako, da je nekdanji sponzor, ki je klubu "prodal" te zadeve, zdaj pristal na delno poplačilo v denarju, ostalo pa pride v obliki sponzorstva v naslednji sezoni. Gre za podjetje DUOL oz. Dušana Olaja, več o tem pa piše tudi na Žurnalu in NKOlimpija.com.
"Kr neki" v glavnem. Izet ma denar, tako da se za podobne stvari - dokler bo on videl interes v Olimpiji - ni bati. Kaj bo potem, ko mu to ne bo več kul, pa ...
"Kr neki" v glavnem. Izet ma denar, tako da se za podobne stvari - dokler bo on videl interes v Olimpiji - ni bati. Kaj bo potem, ko mu to ne bo več kul, pa ...
Marsikomu zna spodrsniti na kakem odvrženem bananinem olupku zaradi tega, ja ...
Sicer pa glede ostalih ... pričakovano.
Hijena itak, Botke je imel 2 leti pa pol časa da skine tistih 30 kil pa nič od nič.. ne moreš biti golman v prvi ligi s 120kg
, da Silva poleg povezav s Hijeno in njega posli tudi v formi niti približno ni bil enak kot lani jeseni (od poškodbe dalje), Cvijanović tudi megla.... edino za Lovrečiča... ne vem, plačati za njega 100.000 € in ga po pol leta odpisati se mi zdi malo... no, Zažrlovo, kaj naj rečem, uprava je pač taka kot je - dokler se ne bo odrezalo pri glavi, bo tako kot je zdaj... nikakvo...
...biti navijač Olimpije je dejansko mazohizem ki mu na svetu skoraj ni enakega

Sicer pa glede ostalih ... pričakovano.
Hijena itak, Botke je imel 2 leti pa pol časa da skine tistih 30 kil pa nič od nič.. ne moreš biti golman v prvi ligi s 120kg
...biti navijač Olimpije je dejansko mazohizem ki mu na svetu skoraj ni enakega
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Hijena = Rakovič?
Škoda mi je edino Cimeta.. On čeprav ne bi igral, bi po mojem kar držal dobro vzdušje v slačilnici. Pa še ljubljenec navijačev... Samo bo moral iti zaradi hijen v upravi
Škoda mi je edino Cimeta.. On čeprav ne bi igral, bi po mojem kar držal dobro vzdušje v slačilnici. Pa še ljubljenec navijačev... Samo bo moral iti zaradi hijen v upravi
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
to je njegov pozitivni nadimek, ja

Sicer pa en zelo zanimiv tekst o trenutnem stanju v klubu s strani adminstratorja neuradne spletne strani: tukaj.
Sicer pa en zelo zanimiv tekst o trenutnem stanju v klubu s strani adminstratorja neuradne spletne strani: tukaj.
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Ja, podpisal je danes enoletno... Kaj češ, "organska rast" po Zažrlu in Rastoderju se nadaljuje...
Čitaj
http://www.siol.net/Sportal/Nogomet/Prv ... rvake.aspx
in oglej si

enuff said...
Čitaj
in oglej si

enuff said...
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Tisti, ki smo bližje kluba (beri: hodimo na treninge, tekme...) smo to spremljali vseskozi. Od tega, da na trening tekmi Cime zabija gole, nato pa ga ni niti v kadru za tekmo.
Kar se pa gre odnosa na relaciji Kosič - Cime, pa je jasno, da je škrtnilo. Prvič je škrtnilo še preden je sploh podpisal za Olimpijo, ko je prvi glasno razlagal novinarjem, da bo prva zadeva, ki jo bo naredil, da bo Cimetu vzel trak. Cimetu se je prodalo, da ga bodo razbremenili. Po tem, ko ga je pred tekmo z Domžalami bojda cel teden palil, kako mora biti na treningih vzor, kako mora dvigati igralce in na terenu pokazati vse kar zmore (in celotne "mini" priprave treniral in igral v "prvi") se mu je reklo, da ni v prvi enajsterici zaradi tega, ker nima obrambe. Temu ne bi verjel, če mi ne bi totalno enake zgodbe povedal tudi drugi igralec, ki je padel v nemilost.
Kaj vse je prej že škrtalo? Prvič to, da se je Cimeta eno leto nazaj sililo igrati. "Ja te plačujem." Pa je šla noga. Potem je totalno zaškrtalo, ko se je tip počutil jebeno izdanega. Zaradi "Ja dajem pare, ja odločujem" je prodajal zgodbo o Raki, ki se mu je potem vrnila kot bumerang "Evo, sad si ti vođa ekipe" je rekel Kračman Rakoviču, takrat ko je Cime sedel na kavi pri tenisu. Privat priprave, my ass. Takrat se je začelo nesramno medijsko laganje.
Drugo laganje je bilo, da je Cime vseskozi poškodovan. Še meni je to nekaj ljudi uspelo prodati in ja, kriv je tudi Cime, ki mu je dol padlo vse. Če bi imel klub jajca, bi Cimeta odfukal takoj. "Cime, mesta nimaš več, dobiš vse plače do konca sezone, da si tiho. Pa reci, da si poškodovan." Ker pa klub nima jajc povedati, da Cime ne igra zaradi takšnih ali drugačnih sporov (ki ustreza tako "to so moje pare" kot "trenutno je izven pogona") pa ob 11:00 igra na treningu, naslednji dan ob 12:00 na tiskovki je pa poškodovan.
Vse ni črno belo. Cime je delal napake pred Kosičem in po Kosiču. Ampak takih napak, kot so jih Kosič in klub delali v odnosu do Cimeta pa si igralec, ki se vrne v tretjo ligo, igra v drugi ligi, v prvi ligi v prvi polovici zabije n golov, mora igrati, po vsej sili se poškoduje, se ga že spet sili v nenormalno hiter povratek na igrišča... ne zasluži.
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Ne poznam vsega ozadja te zgodbe, ampak je tudi nevtralnemu opazovalcu jasno, da se tako z legendo kluba ne dela. Kot je v citiranem bilo napisano, bi pač rekli, glej Cime, hvala ti za vse, mislimo, da se je tvoj čas iztekel(če res nebi mogel več igrat, kar pa bomo sedaj videli...). Tako pa so si uprava in Kosič hkrati samemu sebi že n-tič plunli v obraz.