Hertha BSC

Lepote, ki jih ponuja nemški nogomet.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Hertha BSC

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Zafurano sezono zdaj rešujemo doma prav proti Borussii in bojim se, da bo slednja igrala z več motiva kot naši kvazi zvezdniki ala Pantelić in ostali. Nekako imam slab občutek da bomo spet izgubili pa da bosta šla po gobe še sedmo mesto in Intertoto. Še vedno je nejasna usoda trenerja za drugo leto, saj je pred kratkim prišedši Heine (pa ne romantik Heinrich, pač kar "realist" Karsten, ki se tudi sam zaveda, da bo šel in da bo v tem kratkem času težko naredil ne vem kaj) tu le začasno.

Aja, baje bodo drugo leto spet uvedli modre drese. Razni eksperimenti z drugačnimi dresi se v tradicionalnem vzdušju Bundeslige niso ravno pozitivno izkazali (khem, Borussia, khem), tako da očitno ne bomo več gledali teh dolgočasnih belih, ampak spet pravilne modre ali pa vsaj modro-bele.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Opcija dresa:
Slika

Drugače pa bo imel Zecke prvič razstavo svojih slik:
http://www.nogomania.com/Default.asp?po ... ovica=8571
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Da nadaljujem monolog, včaraj torej (kot sem napovedal) niti ne presenetljiv poraz Doma z Borussio, a smo imeli ob tem veliko sreče, saj smo (pozor!) pridobili eno mesto in smo tako sedmi, torej na poziciji, ki zagotavlja Intertoto. Danes nas bo verjetno prehitel HSV, med nami in denimo včerajšnjo zmagovalko Borussio na 13. mestu pa le 3 točke razlike, tako da je do konca možno še vse.
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Viator&Vektor napisal/-a:Da nadaljujem monolog, včaraj torej (kot sem napovedal) niti ne presenetljiv poraz Doma z Borussio, a smo imeli ob tem veliko sreče, saj smo (pozor!) pridobili eno mesto in smo tako sedmi, torej na poziciji, ki zagotavlja Intertoto.
Kurioziteta - kako se pa s porazom pridobi mesto? :shock:
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

tench napisal/-a:
Viator&Vektor napisal/-a:Da nadaljujem monolog, včaraj torej (kot sem napovedal) niti ne presenetljiv poraz Doma z Borussio, a smo imeli ob tem veliko sreče, saj smo (pozor!) pridobili eno mesto in smo tako sedmi, torej na poziciji, ki zagotavlja Intertoto.
Kurioziteta - kako se pa s porazom pridobi mesto? :shock:
Ja, gol diferenca, Energie je zgubil za gol več kot mi, oboji imamo enako točk, le da so imeli prej oni boljšo gol-diferenco, zdaj pa mi. :D
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Fenomenalna zmaga, ki je prišla kar nekoliko presenetljivo. Heine se je zares izkazal, stralci pa vsi štirje zvezdniki, Gimenez, Gilberto, Pantelić in Bastürk. Zdaj nas torej čaka derbi z Werderjem.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Stadion bo jutri razprodan, torej 74500 gledalcev. Žal pa na naši tv te tekme ne bomo mogi gledati v prenosu. Igrali bomo kar precej defenzivno od začetka, saj bo Pantelić na klopi, v polšpici pa Dejagah. V primeru zmage bi se gostje iz Bremna že lahko poslovili od naslova.
Uporabniški avatar
ALEN
Kraj: Šentilj pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ALEN »

V&V: Basturku letos poteče pogodba, ne? Blo bi fajn da jo podaljša in ostane, se mi zdi da zadnje čase Hertha preveč "spušča" dobre igralce.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

ALEN napisal/-a:V&V: Basturku letos poteče pogodba, ne? Blo bi fajn da jo podaljša in ostane, se mi zdi da zadnje čase Hertha preveč "spušča" dobre igralce.
Bastürk bo po letošnji sezoni bolj težko ostal. Sem pa pozabil kdo se je dokaj resno zanimal zanj...
Ja, Hertha je zadnje čase take igralce velikokrat primorana spustiti, ker imajo dokaj omejen proračun, saj še vedno poravnavajo stari dolg, ki je znašal 50 milijonov.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Še en neuspeh in zdaj je jasno, da tudi z Evropo ne bo nič. Proti Bayerju smo namreč dvakrat izenačili, potem pa proti sodniki v tretje pač ni več šlo...
Škoda, da smo na tak način izgubili možnosti za Intertoto, ampak bomo pač počakali še eno sezono. Ko bodo igrali v tehle dresih:
Slika
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Danes zmaga za konec sezone, v izdihljajih tekme je zadel Pantelić. Hertha torej na koncu na desetem mestu, brez Evrope pa predvsem po zaslugi nezasluženega poraza v prejšnjem kolu.
V kratkem bo tudi jasno, kam gre Bastürk in kaj bo s trenerjem Heinejem, ki je nanizal tri gostujoče zmage.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Bastürk se bo odločil do konca tedna, možnost sta Stuttgart in Borussia, prvi ponujajo 4, drugi 5 letno pogodbo. Meni se zdi druga možnost nekolika boljša. Poleg njega dokaj verjetno odhajajo še mlajši Boateng, Dejagah, Müller...
Danes v Berlinu sicer proslavljajo 10-letnico vnovične vnitve v Bundesligo. Za naslednjo sezono v skladu s projektom poravnavanja dolgov (iz teh 10ih let :D ) pričakujejo proračun 66 mio evrov.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Potem ko je Bastrk šel, se zdaj govori o okrepitvah. Med možnostmi je tudi brazilec Alex.
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

Alex iz PSVja? Težko on je v lasti Čelsija... psv je njihov fedder club... alex ni dobil dovoljenja za igranje v angliji pa je moral malo tm se ustavit...
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

The_Milkman napisal/-a:Alex iz PSVja? Težko on je v lasti Čelsija... psv je njihov fedder club... alex ni dobil dovoljenja za igranje v angliji pa je moral malo tm se ustavit...
Ne, ne reprezentant Alex, iz Fenerja.
Odgovori